D&F LANCEERT SAFETY ACADEMY

Posted on 6 juli 2016

D&F Consulting BV heeft een nieuw label: D&F Safety Academy. Alle veiligheidstrainingen die gegeven worden door de experts van D&F Consulting zijn vanaf nu te vinden op www.safety-academy.nl. In één oogopslag staan daar alle trainingen over bijvoorbeeld CE-markering, ATEX 114 en 153, HAZOP, SIL en PL gepresenteerd.  Ook zijn er trainingen over veiligheidscultuur en –gedrag te volgen via de D&F Safety Academy.

safety Academy kleinDe trainingen gaan allemaal over veiligheid in de industrie: machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur en –gedrag. Het aanbod van trainingen varieert van een 1-daagse training tot en met een zeer uitvoerige 8-daagse masterclass. De trainingen zijn te volgen via open inschrijving of in-company en daarmee op maat gemaakt voor uw bedrijf. Voor ieder wat wils.

Voor de uitvoering van de veiligheidstrainingen heeft de D&F Safety Academy verschillende ervaren trainers beschikbaar. Zij zijn allemaal in dienst van D&F Consulting BV en tevens actief als adviseur/consultant. De trainers zijn primair geselecteerd op basis van hun inhoudelijke expertise en vaardigheden. Zij beschikken over veel kennis en praktijkervaring in het specifieke werkveld waarin zij training geven en advies uitbrengen.

Alle D&F Safety Academy trainingen hebben het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Het CEDEO certificaat biedt garantie voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van deze trainingen.

De nieuwe website www.safety-academy.nl is gebruikersvriendelijk en inschrijven voor een training verloopt snel en eenvoudig via een kopje ‘inschrijven’.

D&F Group B.V. helpt de industrie om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten. Dit door het geven van advies via D&F Consulting en veiligheidstrainingen via D&F Safety Academy.

 

D&F biedt o.a. de volgende nieuwe IECEx05 veiligheidstrainingen aan:

  • EX 000: Bewustwordingstraining € 299
  • EX 001: Basisprincipes € 859
  • EX 002: Classificatie (zonering) € 495
  • EX 003: Installatie materieel € 960
  • EX 011: Explosieveiligheidsdocument opstellen € 950

Snel aan de slag met Sistema:

Bovengenoemde prijzen betreffen deelnameprijzen per persoon exclusief BTW.

Share Button