Goed gewaardeerd: Safety Knowledge Event KNEX 2.0

Posted on 26 juni 2015

Op 18 juni jl. vond in de bosrijke omgeving van Epe de tweede editie van D&F’s Safety Knowledge Event plaats. Het programma bestond uit een mix van onderwerpen op het gebied van Machine Safety en Safety Culture.

 

Presentaties

Gerald van Engeland startte de middag met een interessante lezing over Functionele Veiligheid: ‘Systematisch werken met SIL en PL’. Gerald is expert op het gebied van machineveiligheid en met name functionele veiligheid.

Peter Mesie is senior consultant en Kowledge Expert  (KNEX) Machine Safety bij D&F. Met zijn presentatie over het wijzigen van machines ging hij diep in op de omgang met CE-markering en conformiteitsverantwoordelijkheden.

Na een korte pauze vond de officiele boekpresentatie van De Tafel van Ne9en plaats. Gerd-Jan Frijters nam de deelnemers in vogelvlucht mee door het boek en het belang van een praktische en duurzame integratie van beleid, kernwaarden en organisatiecultuur.

Bezoek de website http://www.detafelvanne9en.nl/ voor meer informatie.

Tot slot bracht Yvonne Langen met haar interactieve workshop Veiligheidscultuur & managementsystemen iedereen in beweging. Met de Safety Quiz werden de deelnemers zich bewust gemaakt van hun eigen veiligheidsgedrag. Hierna vervolgde Yvonne de weg naar het verbeteren en versterken van de veiligheidscultuur.

 

Goed gewaardeerd

Na afloop van de presentaties werd er nog wat nagepraat tijdens de alcoholvrije netwerkborrel. Deelnemers hebben hun positieve ervaringen persoonlijk gedeeld en het event in de evaluatie goed gewaardeerd:

  • “Mooie mix van techniek en cultuur”
  • “Heldere presentaties, goede sprekers”
  • “Goed hotel, mooie omgeving”

D&F kijkt terug op een geslaagde tweede editie van het Safety Knowledge Event.

KNEX 3.0

De deelnemers hebben aangegeven welke onderwerpen zij graag in een volgende editie willen terugzien. Wij nemen deze mee in de organisatie van KNEX 3.0!

Wij houden u op de hoogte!

Vrijblijvend gesprek

Wenst u ook eens informatief kennis te maken met ons over veiligheid?

  • Neem contact op en wij komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 076-5040340 en per e-mail: info@denf.nl
Share Button