KNAP Automation officieel ASO dealer en Compentence Partner Center voor Nederland

Posted on 30 januari 2018

KNAP Automation is een jong bedrijf en heeft door de gedegen kennis van de ASO Safety producten de status van Competence Partner Center (CPC) behaald. Het bedrijf KNAP Automation wordt geleid door Peter Matze 41 jaar die als ingenieur besturingstechniek/ Safety Engineer projecten realiseert en CPC is van ASO Safety Solutions.

Quote van Dirk Danzebrink (Head of Sales Europe, ASO Safety Solutions ):
„We are happy and very pleased to start and extend the partnership with Peter Matze and his company KNAP Automation. We trust in his knowledge and experience in safety solutions for industrial applications as well for the door & gate segment.“

De ASO safety producten worden in verschillende branches ingezet. Van veiligheidslijsten op schuifpoorten en overheaddeuren, speciaal ontwikkelde bumpers voor AGV’s (indoor en outdoor) tot veiligheidsmatten veiligheidsrelais en Drive controles. De jarenlange management en engineering ervaring van Peter Matze (eigenaar van KNAP Automation) in combinatie met een nauwe samenwerking met ASO staat garant voor een gestructureerde en praktische aanpak die veelvuldig tot een gedegen oplossing heeft geleid.

ASO Safety en KNAP een krachtig combinatie .

ASO Safety staat met zijn jarenlange ervaring garant voor technisch en kwalitatief hoogstaande veiligheidsproducten.
Hierbij staan kwaliteit en het verzorgen van een passende oplossing centraal. Dit maakt ASO Safety meer dan alleen een leverancier en KNAP
Automation meer dan alleen een dealer. Het is een sterke combinatie die elkaar versterkt en stimuleert met als streven een passende oplossing voor de klant met duidelijk toegevoegde waarde.
Quote Dirk Danzebrink, “Met Peter Matze heeft ASO er een goed opgeleide en ervaren safety engineer bij.
Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse markten in verschillende rollen (van in-bedrijfsteller tot projectmanager) en is een goede gesprekspartner voor sub-dealers/constructeurs en eindgebruikers.”

Overhandiging CPC sign.
v.l.n.r. Frank Meier (Sales,ASO) Peter Matze (KNAP Automation), Dirk Danzebrink (Head of Sales Europe, ASO)

Contact gegevens KNAP Automation:
Kubus 21
3364 DG Sliedrecht
T: +31 (0)184 833003
web www.knap-automation.nl

Share Button