Kostenbesparende CES module

Posted on 26 september 2014

CES-CBOp de kostenbesparende module CES-CB kunnen alle CES leeskoppen worden aangesloten, ook die met een vergrendeling zoals CET en CEM. Daarnaast zijn er extra ingangen voor nood-uit knoppen, lichtschermen, dodemansknoppen of andere veiligheidscomponenten.

Daarnaast zijn er extra uitgangen. In de standaard configuraties kan worden gekozen uit stopcategorie-0 of de vertraagde stopcategorie-1. De uitgangen werken onafhankelijk van elkaar en de timers zijn vrij instelbaar.

Kocht men vroeger bij Euchner individuele CES modules waarop je 1, 2 of 4 leeskoppen kon aansluiten en waarbij je een startingang en een terugkoppelcircuit kon activeren. Nu is er één module die al die vroegere combinaties kan nabootsen. Dat doe je door met de draai/drukknop het juiste programma te selecteren.

Alle gebruikers van oudere CES modules kunnen met deze nieuwe CES-CB hetzelfde én meer. De gemiddelde kosten om een deur in PLe te beveiligen gaan hiermee een stuk omlaag.

De CES-CB wordt standaard geleverd met 25 verschillende instelbare configuraties. Voor speciale toepassingen kan de fabrikant klant-specifieke programma’s maken. Alle programma’s kunnen op een chipkaart worden opgeslagen.

Werpt men een blik in een kast waar zo’n CES-CS zit, dan ziet met het grote matrix led-display waarop de status vanaf grote afstand goed zichtbaar is.
Meer informatie op www.euchner.nl / www.euchner.be / www.euchner.lu

Share Button