Leuze electronic toont de kracht in safety at work

Posted on 7 november 2016

Leuze electronic breidt haar product portofolio uit op het gebied van veiligheidsrelais en programmeerbare veiligheidscontrollers en toont zich wederom tot een competente partner voor efficiënt veilig werken – „safety at work“
De nieuwe generatie, MSI 400 familie, van programmeerbare veiligheidscontrollers en de zeer uitgebreide lijn van veiligheidsrelais.
Met het groot assortiment van veiligheid gerelateerde producten, bieden wij nu de complete automatiseringsoplossingen aan voor een breed scala aan soorten machines.
Met de nieuwe generatie veiligheidsrelais, kunnen wij ook kleinere veiligheid vraagstukken gericht invullen.
Monitoring van eenvoudige componenten, zoals noodstop / veiligheidsschakelaars, of stilstand bewaking van motoren tot aan integratie van opto-elektronische sensoren.
De behuippic_msi400_systemaufbau_1_rzing van dit relais is 22,5mm heeft een compact design zodat deze in de schakelkast ruimtebesparend kan worden geïnstalleerd.
Modules met instelbare tijdvertraging en contact uitbreidingen maken het programma compleet.
De nieuwe veiligheidscontroller van de familie MSI 400, biedt eveneens een compact formaat aan van slechts 45 mm met 24 in- / uitgangen, Ethernet-interface en geïntegreerde Industrial Ethernet met protocollen zoals Profibus en Ethernet IP.
De veiligheidcontrollers zijn onder ander geschikt voor bewaking van „eenvoudige“ veiligheidsfuncties en voor het verkrijgen van complexe beveiligingstaken. Voor dit doel kunnen ze flexibel uitgebreid worden tot 116 veilige ingangen en 56 veilige uitgangen.
De MSI designer programmeersoftware maakt configuratie van veiligheid circuits eenvoudig voor elke toepassing.
Een uitgebreide bibliotheek van ruim 40 gecertificeerde functieblokken is beschikbaar, waarvan 300 modules vrij gecombineerd kunnen worden in het project met het drag & drop systeem dat wij u bieden!

ppic_msi_titelseite

Programmeerbare veiligheidscontrollers en veiligheidsrelais van de MSI-400 productfamilie

Share Button