Strobbe NV wordt Strobbe Mobility Solutions BVBA.

Posted on 12 mei 2014

Met ingang van 1 april 2014 heeft Strobbe Mobility Solutions de handelsactiviteiten van  Strobbe NV overgenomen en maakt nu deel uit van de “Group RDL – Strobbe”. De drie entiteiten: RDL Engineering, Hymo Belux en Strobbe Mobility Solutions hebben daarmee het grootste en meest diverse aanbod liftsystemen in België volgens de Europese machinerichtlijn.

Binnen de nieuwe groep blijft Strobbe Mobility Solutions de exclusieve vertegenwoordiger van volgende kwaliteitsvolle liftsysteem-merken voor de private en zakelijke markt: Handicare (trapliften NL), Wittur (huisliften NL), Bremi (huisliften IT), Euroliften (platformliften NL), Garaventa (platformliften CH) en Wöhr (parkeersystemen DE).

RDL Engineering ontwerpt en produceert material handling – en automatiseringssystemen, autoliften, goederenliften en speciale hefplatformen voor de binnen- en buitenlandse afzetmarkt. Het bedrijf is ook alleenvertegenwoordiger van Marco schaarheftafels (SE) in België en Luxemburg.
Hymo Belux verdeelt exclusief de schaarheftafels Hymo (SE) in België en Luxemburg.

MEERWAARDE VOOR DE SPECIFIEKE KLANTEN
Binnen de nieuwe groep behouden de drie bedrijven elk hun directie, personeel, identiteit en specifieke focus op de typische marktsegmenten. Door het delen van hun gespecialiseerde know-how kan elke onderneming zich nog meer op unieke wijze positioneren in de verschillende groeimarkten en voldoen aan de diverse vragen van de meest uiteenlopende eindgebruikers, zowel in de private als in de professionele sector (projectontwikkelaars, architecten, openbare besturen, non profit, enz….). Voor de klanten verandert er zo goed als niets. Het kwalitatief aanbod, de expertise, de klantvriendelijke benadering en de vertrouwde aanspreekpunten van de verschillende ondernemingen blijven en zullen in de toekomst nog meer uitgediept worden.

NIEUWE SYNERGIE & EFFICIËNTIE
Sarah de Smet van  Strobbe Mobility Solutions en Xavier De Leersnijder van RDL Engineering vertalen het zo: “ Deze nieuwe stap betekent dat wij – vanuit de eigen sterkte van onze afzonderlijke entiteiten – verder al onze klantrelaties op dezelfde goede manier kunnen bedienen als in het verleden. Deze overname stelt ons in staat om een mooie verdere groei te realiseren in een sterk veranderend marktlandschap. Zonder toegevingen te willen doen aan kwaliteit en service”.

Share Button