Vacature D&F – Word jij onze nieuwe Medewerker Verkoop Binnendienst?

Posted on 14 oktober 2014

Medewerker Verkoop binnendienst (MTS/HTS)

D&F Consulting in Etten-Leur is op zoek naar een commercieel medewerker met technische kennis voor acquisitie van onze diensten en verkoopondersteuning van twee salesconsultants op het gebied van industriële veiligheid.

De organisatie

D&F Group B.V. (Etten-Leur), staat voor duurzame veiligheid, en levert een compleet dienstenpallet als het gaat om een veilige werkomgeving in de industrie, en zijn gespecialiseerd in het analyseren, reduceren en beheersen van veiligheidsrisico’s. Onze diensten bestaan uit adviezen en trainingen voor Machine- en Procesveiligheid als voor Veiligheidscultuur en gedragsbeïnvloeding, waardoor wij een unieke propositie hebben in de markt.
Daarnaast heeft onze organisatie zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een kennisintensieve omgeving voor bijzondere en uitzonderlijke mensen. Dit blijkt ook uit het door ons uitgebrachte boek “Brainsafe®, in 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur. Dit boek wordt door verschillende Hogere Beroepsopleidingen en cursussen over veiligheidsmanagement gebruikt.
Met 35 professionals werken we momenteel voor de top-500 bedrijven in de industrie, voornamelijk binnen Europa. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een commerciële medewerker verkoop binnendienst.

De functie

Als medewerker verkoop binnendienst ben je enerzijds verantwoordelijk voor het ondersteunen van twee sales consultants. Je bent verantwoordelijk voor het redigeren van offertes en het up-to-date houden van ons CRM-systeem. Daarnaast zorg je voor het opvolgen van acties en afspraken en werk je nauw samen met de afdeling marketing. Tevens ben je verantwoordelijk voor koude acquisitie.

Middels jouw technische kennis en de kennis van onze producten verkoop je onze diensten. In de doelgroep hebben we grote bekendheid, waardoor je succesvol kunt zijn met inhoudelijke verkoop en advies.

 • Opstellen en redigeren van offertes, vanuit aanvragen van klanten;
 • Ondersteunen bij het opstellen van offertes voor salesconsultants en uitvoerende consultants. Het opvolgen en nabellen van de offertes;
 • (Telefonisch) contact met klanten en prospects inzake offertes en openstaande procedures;
 • Opstellen weekoverzichten ten behoeve van orderintake en uitstaande offertes;
 • Onderhoud verkoopdashboards als input voor het MT;
 • Technisch HBO of MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde of soortgelijk;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring met bovengenoemde aandachtsgebieden:
 • Starters met een diploma HTS-niveau zijn ook welkom om te reageren;
 • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 •  Een organisatie met zes kenwaarden: veiligheidsbewust, opgetogen klanten, werk & privé in balans, kennisautoriteit, innovatief en ondernemend;
 • Volgen van Masterclasses of open inschrijving trainingen;
 • Een afwisselende functie bij een dynamisch bedrijf;
 • De salarisindicatie voor deze vacature ligt tussen € 2.500,- en € 3.500,- bpm, mogelijk aangevuld met bonuselementen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met:

We bieden je:

Ben jij technisch onderlegd, ben je geïnteresseerd in Industriële Veiligheid, en wil je jezelf ontwikkelen in ons vakgebied? Wij bieden je de mogelijkheid bij te leren, om zo door te kunnen groeien tot inhoudelijk adviseur of tot sales consultant buitendienst.

We zijn een gezond familiebedrijf met een goede naam en een unieke positie in de markt, en bieden jou de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan onze groei!

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan, door je CV en uitgebreide motivatie te sturen naar:

D&F Consulting BV

T.a.v.: Sonja van der Wegen,

Bredaseweg 69-71

4872 LA  ETTEN-LEUR

Voor inhoudelijke vragen over deze functie, kunt u contact opnemen met Sonja van der Wegen, bereikbaar via telefoonnummer 076 5040340 of per e-mail s.vanderwegen@denf.nl

Primatch ondersteunt D&F bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Share Button