Vakantielectuur: De tafel van ne9en

Posted on 7 juli 2015

Leer via 9 kernwaarden bouwen aan een organisatie die mensgericht, duurzaam en succesvol is, én dat tijdens uw vakantie! Neem het boek De Tafel van Ne9en mee in uw koffer. Naast leesplezier zult u ook leerplezier ervaren.

tafel van ne9enHet nieuwe boek De Tafel van Ne9en gaat nog een stap verder dan het boek Brainsafe® en bereikt iedereen die een positieve verandering wil realiseren binnen een organisatie.

Praktische en duurzame integratie

Organisaties lopen tegen grenzen aan van complexiteit. Complexiteit heeft meerdere oorzaken, maar een belangrijke oorzaak ligt in de secundaire processen.

Er zijn secundaire processen rondom beleidsthema’s als veiligheid (in haar vele verschijningsvormen), human resources, gezondheid, communicatie, kwaliteit, milieu, innovatie, energiebesparing, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), juridische zaken, duurzame inzetbaarheid, lean production et cetera.

Gerd-Jan Frijters reikt met dit boek concepten, interventies en tools aan die een organisatie kan inzetten om complexiteit en stress terug te dringen en zingeving, geluk en duurzaamheid te vergroten. Hierdoor wordt uw organisatie veiliger, vitaler, gelukkiger, kwalitatiever, efficiënter, innovatiever en winstgevender.

Negen kernwaarden

De Tafel van Ne9en is een matrix van 9 kernwaarden. Via deze 9 kernwaarden bouwen we aan een organisatie die mensgericht, duurzaam en succesvol is, klaar voor de toekomst.

Brede doelgroep

Dit boek is bedoeld voor mensen die de onrust in organisaties aanvoelen en die hier vanuit een diepe overtuiging iets aan willen veranderen.

De principes die worden beschreven zijn generiek en toepasbaar in de industrie, (semi)overheidsinstellingen, het onderwijs, de bouw, de energie- en watersector, transport en logistiek, ziekenhuizen en zorginstellingen.

De Tafel van Ne9en helpt je om door de bomen het bos weer te zien, waardoor het weer een beetje leuker wordt in organisaties.

Over de auteur

Gerd-Jan Frijters is oprichter en eigenaar van D&F Group B.V. en tevens schrijver van het boek Brainsafe® Hij studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP.

Bestel De Tafel van Ne9en © nu

Bestel De Tafel van Ne9en nu en neem ‘m mee in uw koffer! Prijs: € 49,50 (staffelkorting op aanvraag)

Klik hier om te bestellen

Share Button