Word een goede HAZOP leader

Posted on 15 april 2016

Vanaf 22 juni is het mogelijk om bij D&F Consulting de veiligheidstraining HAZOP Leader te volgen. Deze training is onmisbaar voor iedereen die in de toekomst van plan is om als Team Leader of voorzitter een HAZOP studie te leiden. De training wordt aangeboden op basis van open inschrijving in bijvoorbeeld Breda of vindt in company plaats in het bedrijf van de cursisten.

Programma HAZOP leader training

De cursist leert als voorzitter een multi-disciplinair team leiden tijdens een HAZOP studie met inachtneming van de spelregels. Er is uitgebreid aandacht voor de anatomie van incidenten; ‘Wat bepaalt nu de kans op een ongeluk en hoe betrouwbaar dienen je beveiligingen te zijn?’. Ook is er ruimte voor praktijkcases ingebracht door de cursisten, hierdoor kent de training een hoge mate van praktische toepasbaarheid. Tenslotte leren cursisten hoe ze een HAZOP registreren en acties formuleren.

BEKIJK HET VOLLEDIGE LESPROGRAMMA:

Open inschrijving versus in-company

Op diverse data organiseert D&F de HAZOP Leader training op basis van open inschrijving. Meerdere cursisten van meerdere bedrijven komen dan samen voor de training op een centrale locatie. Echter zijn er meerdere cursisten vanuit één bedrijf die de opleiding wensen dan komt D&F graag op locatie voor het geven van de training. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er direct gekeken kan worden naar de praktijksituatie.

DE KOSTEN:

  • De kosten voor deelname bedragen € 579 exclusief BTW voor deelname aan de open inschrijving.

  • De kosten voor een in-company training zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie over de training HAZOP Leader neemt u contact op met Marieke van den Wijngaard.

Share Button